ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μετά από χρόνια επιτυχημένης εμπειρίας στις εθνικές και διεθνείς οδικές μεταφορές, η εταιρεία μας αντιλαμβανόμενη τις αυξανόμενες ανάγκες μεταφοράς προϊόντων που χρήζουν ιδιαίτερων συνθηκών, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί την τελευταία πενταετία στις διεθνείς μεταφορές ψυγείου.
Eμπλουτίσαμε τον στόλο μας με φορτηγά-ψυγεία που προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και αερισμού έτσι ώστε τα ευπαθή προϊόντα (κρέας, φρούτα, ψάρια, φάρμακα) να μεταφέρονται ασφαλή, αναλλοίωτα και στην αρχική τους κατάσταση.


Τα ιδιόκτητα υπερσύγχρονα φορτηγά μας είναι πλαισιωμένα από πιστοποιημένους θαλάμους με νέας τεχνολογίας ηλεκτρονικά ψυκτικά μηχανήματα. Υπάρχει πλήρες temperature monitoring καθόλη την διάρκεια της φόρτωσης-μεταφοράς-παράδοσης. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως όλα μας τα φορτηγά είναι επανδρωμένα με έμπειρους και έμπιστους οδηγούς.
Το άψογα καταρτισμένο προσωπικό του γραφείου κινήσεως της εταιρίας μας μπορεί να ελέγχει με GPS συνεχώς τα φορτηγά μας και τα κατ’επέκταση τα προϊόντα σας.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη διαθέτοντας ανταποκριτές στις περισσότερες χώρες όπως Γερμανία, Δανία, Ολλανδία, Σλοβενία, Τσεχία, Πολωνία, Αυστρία, Ισπανία ,Πορτογαλία, Γαλλία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, και μπορεί να εξυπηρετήσει το μεταφορικό σας έργο είτε αφορά εξαγωγή ή εισαγωγή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, καθώς και για την τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την ύπαρξη μόνιμου και εξειδικευμένου προσωπικού, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη στον τομέα των ειδικών μεταφορών.
Η ταχύτητα, η αξιοπιστία και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, δημιουργεί εύφορο έδαφος για την ανάπτυξη της συνεργασίας μας.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των εθνικών και διεθνών μεταφορών και ψυγειομεταφορών αποτελεί εγγύηση για τις άριστες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Μέσω του σύγχρονου ανυψωτικού εξοπλισμού μας,
κατοχυρώνουμε την ασφαλή εκτέλεση όλων των
δραστηριοτήτων μας:

 • Αναλαμβάνουμε και εκδήδουμε άδειες για ειδικές μεταφορές και συνοδεία για κάθε μεταφορά που θέλεται εντός Ελλάδος, με ειδικά οχήματα.
 • Μεταφορά ευπαθή προϊόντων
 • Μεταφόρά υπέρογκα – υπερμεγεθοί
 • Μεταφορά ανεμογεννητριών
 • Μεταφορά τμημάτων μεγάλων γεφυρών
 • Εκτελούμε ανυψώσεις με καλαθοφόρα οχήματα
 • Ανυψώνουμε οποιουδήποτε είδους φορτίο
 • Πραγματοποιούμε ανεγέρσεις ειδικών φορτίων
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για υπηρεσία που δεν υπάρχει στη λίστα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, η οποία εφαρμόζεται καθημερινά σε όλο το πλάτος και εύρος των δραστηριοτήτων της από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Ποιότητας. Διαθέτει τις εξής πιστοποιήσεις:

 1. ELOT
  ISO 9001:2008
 2. ELOT
  ISO 14001:2004
 3. ELOT 18001:200
  OHSAS 18001:2007

” Όσο πιο δύσκολο είναι το έργο, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση. “

© 2020 charvalas: cranes & special transport | all rights reserved | designed by Circus Design Studio | developed by Puppets